Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-31-2003, 12:34 AM
AMH AMH is offline
Virginia Gentleman
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 219
Subframe Mounts 123

1985 300D, 123.133
I replaced the subframe mounts a few days ago. After finishing up the job, I took the car for a test run, much better ride but a noise developed after hitting 20 m.p.h. and up.
It sounds like a bearing, but not the usual groan associated with such. The sound is more like tire whine, such as bus tires at highway speeds.
After replacing subframe mounts on this model, does the car need to be aligned?
I have checked for various items rubbing against the driveshaft, rear axles, etc. It seems strange this would occur only after replacing the mounts. Alan
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 05:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page