Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-16-2003, 03:34 PM
RMF RMF is offline
Registered User
Join Date: Aug 2003
Location: Denver
Posts: 12
Climate control &%#$#@ on 124

The CCU does not work for the first several miles of driving ... fan, temp control, any of the buttons - nothing. Mono valve in locked open position during this time and much heat coming thru dash side vents. Then the the air circulation switch starts to cycle on and off. After all this, the unit works fine. Auxiliary water pump unplugged.

Now, I take it all this would mean the CCU is wako and needs replacing? From the manual, there appears to a fair number of sensors, but I would not think if number of these were bad, it would affect the CCU like described above.

Any kind of verification, or denial, appreciated.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 07:57 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page