Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-17-2003, 08:38 PM
Registered User
Join Date: Aug 2003
Posts: 5
103 Mixture Question

Hi Guys,

I have a 89 300e w/ 3.0L I am having a problem when it warms up, when cold it fires right up first time, I can put in in gear and it idles fine, However when it gets up to temp, it will idle if out of gear, but if put in gear it dies right out. I tried to adjust the mixture on the fuel dist but no luck, when I hook up my DMM I get 70% when cold, goes to 50% then when it gets to closed loop, it pegs to 92.4. I cant seem to adjust it no matter how much I try. Any ideas where or what I should look next? Any help would be appreciated.

89 300e 275,000
87 260e 265,000
72 Datsun 240z
70 Datsun 240z
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 08:09 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page