Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-04-2000, 03:40 PM
lionel
Guest
 
Posts: n/a
I was out driving with no problems whatsoever, when I stopped to go to the store. I came out to go home and the car would crank and seemingly start, only to die before I could give any gas by the pedal. This happened 10X times, so I called MBZ roadside assistance. I took 10 min to get through, and before I spoke to a technician who was being paged from the local dealer, I went to try and start it one more time, and she started as if nothing happened before, It ran great all the way home (responded normally when doing an Italian tune up) etc. So what do I do now? Thoughts or suggestions?

LP
Reply With Quote
  #2  
Old 06-04-2000, 05:53 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2000
Location: New Bedford, MA USA
Posts: 1,583
Wait and see what happens next. I doubt you'll be able to identify this gremlin with the single occurence you describe.

------------------
Jeff L
1987 300e
1989 300e
1987 BMW 325
Reply With Quote
  #3  
Old 06-04-2000, 10:02 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 1999
Location: Suwanee, GA, USA
Posts: 4,712
This could have been an isolated experience. If not, you will know soon.

If this happens again, get out and lock and unlock the doors a couple of times. This will reset the Anti-theft alarm if it is acting up.



------------------
Benzmac:
Donnie Drummonds
1992 500E (very soon I hope
1981 280GE SWB
ASE CERTIFIED MASTER AUTO TECHNICIAN
SERVICE MANAGER FOR 14 BAY FACILITY
MERCEDES SPECIALIST 8 YRS
PARTNER IN MERCEDESSHOP.COM
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
94 E320 no crank, no start jcwells Tech Help 11 11-06-2005 11:27 PM
95 E320 Making a noise at start up jimmydean Tech Help 6 06-09-2004 12:44 PM
420 SEL does not start at all. Checked OVP, Cold Start Valve, replaced Check Valves xsohaib Tech Help 7 12-12-2002 12:25 PM
E320 1994 Cranked over but would not start Johne 320 Tech Help 6 03-19-2002 11:45 AM
HELP!!!! 95 E320 Won't start!!!! Subman Tech Help 14 06-29-2001 01:25 PM



All times are GMT -4. The time now is 07:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page