Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-25-2003, 07:54 PM
hashem72
Guest
 
Posts: n/a
Question Central Lock Not Working!!

hi members,

My lovely 500E wont lock the doors and boot when I press on the Imobiliser On button!! It just cuts the power supply to the car red lamp in dash blinks but the doors are unlocked!!!

I appreciate any expert advice on this urgent matter, thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-26-2003, 08:41 AM
s500
Guest
 
Posts: n/a
same happens with my s500..dont know whats wrong still.. i dont hear the unlocking pump in the back seat so thats what im guessing it is..
Reply With Quote
  #3  
Old 10-26-2003, 10:25 AM
it leaks, its german
 
Join Date: Mar 2002
Location: raleigh nc
Posts: 1,111
On the 124 car, does the central lock work with the blade key? If so, you've lost a input to the cl pump. On the 140, do the headrests (rear) or the trunk closing tounge work? Both run off the the CL pump as well, and the 140 will break off the tubes on the line connectors at the pump (under the r/r seat). Those are non- serviceable.


Joe
__________________
Project Smoker, '87 603 powered wagon
Hauler, 96 CTD can you say torque?
Toy 73 Cougar xr7 convertible
Acme Automotive Inc.
Raleigh NC
919-881-0364
Reply With Quote
  #4  
Old 10-26-2003, 11:09 PM
s500
Guest
 
Posts: n/a
on my s500 w140, the headrest button or the seat button dont work i dont know which one it is, ill find out tomorrow..but it makes a vibrating noise like its stuck and doesnt move for like 15 seconds...

what do you mean by and the 140 will break off the tubes on the line connectors at the pump (under the r/r seat). Those are non- serviceable. ?? I can't fix it???
Reply With Quote
  #5  
Old 10-26-2003, 11:19 PM
need2speed's Avatar
speedaholic
 
Join Date: Dec 1999
Location: Edmonton, Alberta, Canada
Posts: 1,253
Hashem, check the fuse and connectors to the central locking vacuum pump underneath your right rear seat.
__________________
Dean Albrecht
"Lead, follow, or better yet, get out of the way!"E500 owners motto
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 04:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page