Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-13-2000, 04:07 PM
Posts: n/a
today while driving my 300E model 1987 to home noted ASD signal on.i checked hydrolic there was nothing inside.i filled it but still the signal is on.what is the problem? thanks

Reply With Quote
Old 06-13-2000, 07:58 PM
Join Date: Mar 1999
Location: Tucker, Ga USA
Posts: 12,153
If the fluid level was low & you don't see fluid every where, then the system has internal leak. Have the rear diff checked for excessive fluid!!
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ASD question - limited slip or not? gsxr Tech Help 25 03-29-2009 07:18 PM
ASD question - limited slip or not? gsxr Diesel Discussion 0 12-07-2004 10:56 AM
Help Bleeding my ASD dieselsteve Tech Help 0 06-14-2004 10:32 PM
ASD and ABS problems 190e 2.5 16v Uk Merc Man Tech Help 4 05-25-2004 11:56 AM
W126 ASD Light and Troubleshooting stephenson Tech Help 2 11-11-2001 09:07 PM

All times are GMT -4. The time now is 10:58 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page