Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-29-2003, 07:08 PM
lietuviai's Avatar
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: SW WA
Posts: 5,741
California model strange tach problem

I have this strange tach problem with my 85 300D California emissions model. Ever since I've owned this car, the tach wasn't working. I found the fuse that is behind the glove box and replaced it. The tach worked but what happened as a consequence was that the transmission wouldn't shift out of first or if it did it would downshift back down almost immediately. So I pulled the fuse and the transmission shifted normally again. I have been searching for a wiring diagram for this specific model but none show the difference. I was wondering if there was someone in this tech section that may be familiar with this sort of problem.
BTW this model does not have the relay under the hood in the diagnostic connector as the federal model does.
I would be really appreciative if someone would be able to help me with this.
~DJ
__________________
DJ


84 300D Turbodiesel 190K with 4 speed manual sold in 03/2012
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 06:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page