Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-04-2000, 10:46 AM
dug
Guest
 
Posts: n/a
I have an '85 190e 2.3 with around 177k miles.I usually dont use my AC because i drive with my windows open, but this weekend i decided to use it and noticed that the blower will not blow air while the car is running. If the car is not running and the keys are in the ignition, the blower will blow but as soon as i start the car it stops.
I can hear this strange noise coming through the air vents.
Any ideas would be greatly appreciated.
later
doug
Reply With Quote
  #2  
Old 09-04-2000, 06:21 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2000
Location: New Bedford, MA USA
Posts: 1,583
Could be the ignition switch. Check other systems in the run (not accessory) position. If the windows, horn, turn signals, etc. all work (including blower) and then fail when you start the car, you might have a bad ign switch. Also, just for the sake of recent issues, check and clean the fuse. BTW, describe the strange noise...

------------------
Jeff Lawrence
1987 300e
1989 300e
2000 Dodge Grand Caravan SE

[This message has been edited by jeffsr (edited 09-04-2000).]
Reply With Quote
  #3  
Old 09-04-2000, 08:42 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 1999
Location: Suwanee, GA, USA
Posts: 4,712
Start the car and then turn the switch back one to two millimeters. If this makes it come on, you need to have the ignition switch replaced.

------------------
Benzmac:
Donnie Drummonds
300E
ASE CERTIFIED MASTER AUTO TECHNICIAN
SERVICE MANAGER FOR 14 BAY FACILITY
MERCEDES SPECIALIST 8 YRS
PARTNER IN MERCEDESSHOP.COM
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange Starting Problem in the Morning dpbrowne Diesel Discussion 4 05-28-2004 09:49 AM
idle problem solved - strange EHA cruuent remains ThomH Tech Help 9 01-11-2004 01:09 PM
Strange window problem 420benz Tech Help 8 12-09-2002 09:27 PM
Strange Idle Problem MrBook Tech Help 3 11-11-2002 09:55 AM
Strange Mercedes 722.315 Transmission Problem dsmess Diesel Discussion 0 02-01-2002 03:31 PM



All times are GMT -4. The time now is 11:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page