Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-03-2004, 11:09 AM
Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Posts: 13
Exclamation ABS Problem '90 300TE 4matic

Hi,

Can someone give me some suggestions on what I should do next to figure out what is wrong with my ABS system.

Symptoms: I press the brakes and all is normal until the speedo reached 30Kmph. It then starts tapping till the car stops then the brake peddal pushes all the way in with a wierd spring like noise. After 3 or 4 sptops like this, the ABS light goes on and the system is disabled. Dry conditions apply to this test.

What I have done to date: I have replaced the relays in the ABS, I have replaced the ABS computer, I have had the ABS sensors checked by a MB expert and they also tried to get the computer to say something, but no codes come up except that it has faulted.

Anyone know what I should look at next?

Thanks,
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 02:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page