Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-02-2000, 10:26 PM
tom karels
Guest
 
Posts: n/a
My 83 300d starts hard and smokes, a month ago it started so easy. Now that I sold it the people are having trouble with it, did I get some bad fuel or are the injectors bad, how about the glow plugs. We check continuity on each glow plug and they check out okay.
I feel very blessed that I got my $4500.00 out of the car, plus a parts car, now I want the new owners to be satisfied too.
My nephew wasn't much help either, he is a GM man and doesn't know much about anything else. Quite selfish the ol boy!
Reply With Quote
  #2  
Old 10-02-2000, 11:44 PM
Larry Delor's Avatar
What, Me Worry?
 
Join Date: Jun 1999
Location: Sarasota, Fl.
Posts: 3,077
I would wonder if there was any algae in the tank, and then I would go out and buy a bottle of Diesel Fuel Catalyst from Redline, and see what happens next. (I think they sell it here too) I usually dump in a whole bottle, and then follow the increments on the bottle for daily fillups.
-Larry
Reply With Quote
  #3  
Old 10-03-2000, 02:55 AM
unkl300d's Avatar
Registered User
 
Join Date: Jul 1999
Location: San Francisco, Ca
Posts: 2,267
redline and diesel purge...
get ye to partsshop!
then go fetch a pizza via
italian tune up road

------------------
1979 300D
133K miles
1989 300SE
1995 C280
Reply With Quote
  #4  
Old 10-04-2000, 07:53 PM
tom karels
Guest
 
Posts: n/a
Thanks everyone for your repleis.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
87 190E 2.6 hard starting problems. Ralph Todd Tech Help 11 11-07-2008 10:25 PM
hard starting 190E martyv Tech Help 0 05-24-2003 10:36 AM
97 E420 Hard Starting Skibo Tech Help 2 05-23-2003 06:03 PM
Hard Starting 300E Chris17H Tech Help 9 11-21-2002 12:50 PM
86' 300E hard starting when cold JFAZ Tech Help 8 10-17-2002 04:53 PM



All times are GMT -4. The time now is 12:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page