Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-01-2004, 07:29 AM
Registered User
 
Join Date: May 2004
Location: WEST YELLOWSTONE MONTANA
Posts: 1
Question Eratic Engine 1975 450 Sl

I HAVE A 1975 450 SL. I HAVE A PROBLEM WITH IDELING AND MISSING LIKE IT IS LOADING UP WHEN I START IT. I DRIVE IT FOR A WHILE AND IT CLEARS UP AND RUNS FINE. I HAVE REPLACED PLUGS , PLUG WIRES CHECKED EGR VALVE, POINTS ROTAR,FUELFILTER, DISTRIBUTROR CAP. IN GENERAL ABOUT EVERY THING I CAN THINK OF. IF ANY ONE CAN GIVE ME A LITTLE HELP I WOULD APPRECIATE IT. E-MAIL AT RUNNINGBEAR@wyellowstone.com
THANKS MT.MIKE
__________________
MT. MIKE.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-01-2004, 04:00 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 758
Try checking the cold start valve to rule out leaking. Also check the thermo-time switch and its relay, the air temp sensor in the air horn and the coolant temp sensor. These are covered in R107 service manual, job # 07.4-125. Also check fuel pressure, job #07.4-120.

good hunting,

230/8
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 10:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page