Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > General Discussions > Site Feedback

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-11-2000, 10:58 AM
Gregg Bambo Jr
Guest
 
Posts: n/a
I can see no facility for posting a car picture in one's profile or part picture in a forum question. I observed a picture in one of the postings. How did he do that? Normally I can just hit "attachment" to post in my email but there is no "attachment" label in the forum.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-11-2000, 12:48 PM
MikeTangas's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: So. Cal
Posts: 4,430
I sent a response by email.
__________________
Mike Tangas
'73 280SEL 4.5 (9/72)- RIP
Only 8,173 units built from 5/71 thru 11/72

'02 CLK320 Cabriolet - wifey's mid-life crisis

2012 VW Jetta Sportwagon TDI...at least its a diesel

Non illegitemae carborundum.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-11-2000, 06:38 PM
Bill Wood's Avatar
Retired Webmaster
 
Join Date: Mar 1999
Location: Johns Creek, GA, USA
Posts: 5,013
I'm sure Mike answered your question but, for others who want to know here's the scoop...

1) You first have to upload your picture to a server somewhere on the internet. Many internet service providers provide 10MB or so of free webspace as part of the package so you may have some webspace. If not, there are free services out there that will take your upload. You need to use an FTP (file transfer protocol) program to upload your pic.

2) Once your pic is on a server all you have to do is reference it in your posting or signature. The instructions to do that can be found here:

http://www.peachparts.com/shopforum/index.php?action=bbcode
__________________
Bill Wood - Retired Webmaster
My Personal Website
1998 Mercedes E430
2010 Toyota Sequoia
My Photo Albums
Reply With Quote
  #4  
Old 12-11-2000, 07:39 PM
MikeTangas's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: So. Cal
Posts: 4,430
Thanks Bill,

Your explanation was much more concise than mine.
__________________
Mike Tangas
'73 280SEL 4.5 (9/72)- RIP
Only 8,173 units built from 5/71 thru 11/72

'02 CLK320 Cabriolet - wifey's mid-life crisis

2012 VW Jetta Sportwagon TDI...at least its a diesel

Non illegitemae carborundum.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-18-2000, 05:09 AM
need2speed's Avatar
speedaholic
 
Join Date: Dec 1999
Location: Edmonton, Alberta, Canada
Posts: 1,253
Geez...I hope this really works.
__________________
Dean Albrecht
"Lead, follow, or better yet, get out of the way!"E500 owners motto
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question on posting a picture Aaron Vintage Mercedes Forum 5 10-19-2001 03:19 AM
Question about ALDA adjustment (picture attached) SW Diesel Discussion 5 09-10-2001 08:53 AM
Forum Question GJWJR Tech Help 1 06-27-2001 12:18 AM
Here we go again - Timing chain question (yes, I did a search before posting this) 450 SLC 5.0 Tech Help 3 11-21-2000 12:54 AM
re: New to Forum with a Transmission Question for 92 300E My_Dads_92_300E Tech Help 3 06-28-2000 06:06 AM



All times are GMT -4. The time now is 01:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page