Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-02-2001, 01:02 AM
A. Rosich's Avatar
Registered User
 
Join Date: Nov 1999
Location: San Jose, Costa Rica
Posts: 883
Please, I need advise on what to look for about this problem:

Today when I started my W124 1995 E 320 T an strange noise started near the front left speaker (like static). The stereo was off, but anyway I opened and disconnected the speaker. The noise continued.

Then I noticed that the Rev. Counter and the fuel/temp/oil pressure gauges are dead. Though, the speedometer, clock and outside temp. gauge work fine. The amp/brake/brake-pad/bulb-out lights don't work either, the rest work normally.

Checked the fuses and everything looks O.K. Any guesses on what can be causing this noise and the partially dead instrument cluster? Are there any relays behind the cluster?

Thanks in advance for your help.

A. Rosich
S 320 1998
E 320 T 1995
Reply With Quote
  #2  
Old 04-02-2001, 01:10 AM
ebennz's Avatar
Fire/Medic
 
Join Date: Nov 2000
Location: Hurricane, West Virginia
Posts: 878
possible solution


a rosich,

i would take another at those fuses.

the same thing [except for the static] happened to me 5 weeks ago in florida.

just a thought
__________________
*92 400e 124.034, SOLD

*92 300e 124.030, SOLD
Reply With Quote
  #3  
Old 04-02-2001, 01:52 AM
A. Rosich's Avatar
Registered User
 
Join Date: Nov 1999
Location: San Jose, Costa Rica
Posts: 883
problem solved

Thank you very much!

Looked again at the fuses, changed fuse No. 5 just in case, although it appeared O.K. After the new fuse was installed: everything went back to normal, the noise dissapeared. The filament on the old fuse separated just before I was throwing it in the trash.

A. Rosich
S 320 1998
E 320 T 1995
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Instrument cluster removal on a 108 ievans Vintage Mercedes 16 05-12-2004 11:35 AM
Instrument Cluster Removal & Service, '74SL WCF SL Forum 1 03-22-2004 10:51 PM
Instrument cluster illumination Jassper Diesel Discussion 7 02-27-2004 09:24 PM
Instrument cluster removal in CLK430 oktane Tech Help 0 12-23-2002 04:18 PM
Left side of instrument cluster, DEAD iodyn Tech Help 5 09-29-2001 07:56 AM



All times are GMT -4. The time now is 09:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page