Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-13-2001, 08:14 PM
jjk
Guest
 
Posts: n/a
I have an 86' 560 SEL. Neither power rear seat is able to be moved but the heaters work. According to my fuse panel lid the seats share the same fuse with two windows that both work. Are the motors shot or is there something else I'm missing ? Thanks for any assistance
Reply With Quote
  #2  
Old 06-14-2001, 01:16 AM
Registered User
 
Join Date: Dec 2000
Location: ny
Posts: 119
did you check the switches?
Reply With Quote
  #3  
Old 06-14-2001, 06:16 AM
Registered User
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 368

Try moving the switch back and forth. Do you hear any motors working?

The system uses two motors and two cables. The cables are known to stretch and fall out of place. They can easily be modified by a tech or you can replace them yourself. Shouldn't be too expensive.

Vin
Reply With Quote
  #4  
Old 06-14-2001, 09:37 PM
jjk
Guest
 
Posts: n/a
I do not know how to check the switches to see if they work. I did manage to get them out of the door and they were connected. Also the seats make no noise when the switch is activated.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-14-2001, 11:50 PM
Beatle Juice
Guest
 
Posts: n/a
It could be a bad relay. I believe the front and rear seats have seperate relays. Try switching the silver ice cube relays around to see if the seat works. The relays are located in the fuse panel. Also check the fuses labled A,B,C,D. Good luck...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Power Seat memory not working mctwin2kman Tech Help 2 09-27-2004 09:13 AM
300TE rear window regulator ED C. Tech Help 1 03-23-2004 03:40 PM
300E Power Seats donít work? Herb Franck Tech Help 6 12-03-2001 10:18 AM
Rear defroster not working larrysiny Tech Help 0 11-16-2001 09:21 AM
what are the vents on the floor of the rear seats (W124)? renyf1 Tech Help 5 08-14-2001 10:54 AM



All times are GMT -4. The time now is 03:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page