Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-29-2001, 11:42 AM
Paul Boden
Posts: n/a
Hi I have an 89 500sec (Europe) that has been having similar problems to other members whereby the Transmission slips once the engine is warmed up and especially if I accelerate hard; the revs go through the roof etc etc..., what is happening though is that it also causes the fan belt to snap (this has now happened twice) and the transmission will not respond again until the engine has been left to go completely cold. Can anyone tell me whether the two things are related and more to the point how to sort it out. Many Thanks in advance for any assistance.
p.s Regards from UK
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
w210 aux fan belt Car Nut Tech Help 5 07-29-2004 04:35 PM
Noisy Fan/ 180E / 190E/ Air Conditioning problem cowiepeters Tech Help 1 03-29-2004 02:34 AM
Fan belt squeal. New belt woz Tech Help 3 06-23-2002 10:41 AM
w126 a/c auxilary fan Markjw Tech Help 1 10-02-2001 12:34 PM
W116 Fan Clutch into a W126 car ?? juan Tech Help 0 08-11-2001 12:21 PM

All times are GMT -4. The time now is 07:27 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page