Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-10-2001, 09:45 PM
Posts: n/a
I have not looked into it much, but am looking for a starting point.

My 1981 380 SL had a hard start problem when cold, then it would idle low and run poorly when cold. Once warm it ran fine.

One morning it just wouldn't start. It is getting spark to the plugs, it smells like gas after trying to start it so I belive the fuel pump is still working. The coil has a resistance of 0.6 ohms across the terminals (I don't know what the resistance should be).

Also the plugs seem pretty fouled.

Any ideas are appreciated.

Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1990 300SEL Cold Start Problems Qrash Tech Help 7 11-09-2003 02:02 PM
380SL no start nthach Tech Help 0 09-27-2003 02:14 AM
Sequence to start a M104 atamians Tech Help 1 01-17-2003 04:26 PM
1991 420SEL - beginning of a cold start problem DieselGuy Tech Help 1 07-30-2001 03:56 AM
85 380sl Hard to start Ashman Tech Help 0 11-25-2000 05:22 PM

All times are GMT -4. The time now is 11:25 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page