Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-21-2001, 12:44 PM
Herb Franck
Posts: n/a
Lightbulb 1987 124 suddenly misses on Interstate?

I have a 300E that out of the blue will begin to run rough, misses, and backfires and losses power. This happened to me this morning at 70mph finally pulled off the road because my speed kept dropping down. The engine stalled out attempted to restart nothing. Noted white smoke coming out of my tailpipe. After about three minutes started up, huge cloud of whitish smoke appeared, ran rough for a few 30 seconds and then it was OK again except for a couple of burps at high speed. Does anyone have any idea what could cause this? Electrical, fuel, other?
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1987 300E Suddenly Loses Power ejsharp Tech Help 8 06-16-2003 11:09 AM
1987 124 trunk leak tdenman Car Audio and Multimedia 2 03-05-2003 02:46 PM
Air Bags 1987 126 vis 124 mcaro Tech Help 2 04-10-2002 12:47 PM
1987 190E Starting Problem (Went die suddenly) Rajalbela Tech Help 1 01-09-2002 02:22 PM
1987 124 suddenly misses on Interstate? Herb Franck Tech Help 2 11-21-2001 02:23 PM

All times are GMT -4. The time now is 11:08 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page