Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-21-2002, 04:02 PM
agupta
Guest
 
Posts: n/a
defogger gone?

Today in the morning, there was a strong burning smell when I used the defogger (its a 85 190E 2.3). I switched it off, used the normal heating that was fine. After that, the defogger did not come on at all. Heating is working otherwise. and no smell now. What has gone wrong?

thanks.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rear Defogger BWatson Diesel Discussion 20 03-13-2003 12:57 AM
1976 450 SEL rear window defogger switch rafable Tech Help 1 11-28-2002 01:43 PM
126 Rear Defogger Problem 300sd2000 Tech Help 6 12-26-2001 01:04 PM
Rear Defogger switch ronald_m Tech Help 5 03-22-2001 12:50 AM
Rear window defogger on 94 E420 screedchan Tech Help 3 12-02-2000 08:43 AM



All times are GMT -4. The time now is 05:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page