Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-14-2014, 01:00 PM
Old School Mechanic
 
Join Date: Dec 2006
Location: Auburn California
Posts: 127
90 560 SEL FI HELP

Motor is in good shape mechanically with 1k miles on new timing chain. Car starts, idles nice, acts normal in gear, shifts, starts sputtering, with throttle it gets worse like minimal gas. Sputtering gets worse quick and soon stalls. Let it sit for a few minutes: it starts and idles fine, will start out in gear well for a few seconds, do one shift, then the sputtering, lose all power, and stall. Compression is good, Spark is good. How do I trouble shoot to the probable gas failure?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-30-2016, 07:32 PM
Old School Mechanic
 
Join Date: Dec 2006
Location: Auburn California
Posts: 127
it was a loose wire on the fuel pump.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-07-2016, 05:25 PM
Administrator
 
Join Date: Mar 2016
Location: Los Angeles, CA
Posts: 1,249
Quote:
Originally Posted by garymand View Post
it was a loose wire on the fuel pump.
It's crazy to think that something so small can cause such a big headache. Glad you got it fixed.


-Dmitry
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 01:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page