Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-21-2002, 12:53 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2001
Location: detroit mich
Posts: 70
Unhappy 92 400se problem HELPlll

guys i have a 92 400se and my lights dont work.....im told it could be the combo switch ...can somebody tell me how to find the combo switch
Reply With Quote
  #2  
Old 04-21-2002, 12:58 PM
Moderator
 
Join Date: Mar 2000
Location: Gainesville FL
Posts: 6,844
The "combo" switch would be the turnsignal switch.
__________________
Steve Brotherton
Continental Imports
Gainesville FL
Bosch Master, ASE Master, L1
33 years MB technician
Reply With Quote
  #3  
Old 04-22-2002, 12:07 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2001
Location: detroit mich
Posts: 70
i had it checked and it is fine .
Reply With Quote
  #4  
Old 04-24-2002, 11:40 AM
Registered User
 
Join Date: Jan 2001
Location: detroit mich
Posts: 70
help us guys
Reply With Quote
  #5  
Old 04-24-2002, 12:37 PM
Moderator
 
Join Date: Mar 2000
Location: Gainesville FL
Posts: 6,844
Verify that the fuses for the headlights are powered, when the lights are turned on. This verifies the light switch and the combo switch. From the fuses the power goes to the Exterior Lamp Failure Module. I would look there and check fot poor solder contacts inside.
__________________
Steve Brotherton
Continental Imports
Gainesville FL
Bosch Master, ASE Master, L1
33 years MB technician
Reply With Quote
  #6  
Old 04-25-2002, 01:15 AM
Registered User
 
Join Date: Jan 2001
Location: detroit mich
Posts: 70
steeve thanks for the info
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Running list of failures during 3 years of ownership Q ML, GL, G-Wagen, R-Class, Unimog, Sprinter 33 01-22-2006 09:13 AM
Very odd problem... harv190 Tech Help 3 11-06-2003 07:52 AM
Electrical Problem? 87300SDLTurbo Tech Help 0 10-23-2002 03:29 AM
Igniton switch or Relay Problem cmusante Tech Help 1 10-07-2002 07:00 PM
Paying Labor Cost to look for problem!!!! Aija Tech Help 4 07-20-2002 10:13 AM



All times are GMT -4. The time now is 08:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page