Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-31-2002, 07:20 AM
Join Date: Apr 2001
Posts: 86
'90 300SL A/C problems!

Hello all,

I'm working on a SL with some a/c troubles and I just can't seem to firgure it out.

The comp. won't come on and I tried to jump the low pressure switch and still nothing. I pulled the connector off the compressure and there are three wires. All of the cars I've worked on before have only had two wires, so I've just put power to the clutch to make sure the comp was ok.

I chased down which wire was a ground and then tried to put power to the other two wires one at a time the powering both and still no clutch action.

Am I looking at two problems or am I just checking this type of system wrong? Does anyone know where the relays or other possible controls for this system are? I can't seem to find the high pressure switch either.

The worst part about Mercedes is a lack of decent service manuals available to other then MB techs.

Thanks in advance!

Ron Kurzius
Reply With Quote
Old 05-31-2002, 11:20 AM
Join Date: Apr 2001
Posts: 86
bump sorry,
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 02:42 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page