Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-20-2000, 12:28 AM
jaws
Guest
 
Posts: n/a
I am having problems starting my 190E MB. Sometimes while trying to crank the car the engine will not start until the gas pedal is pressed down. Also on other ocasions it will start up and then cut back off. Any ideas on what this maybe?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-20-2000, 10:29 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 1999
Location: Suwanee, GA, USA
Posts: 4,712
Two things to check. Overvoltage relay and the fuel pump relay

We carry the service Cd for this. IT is the 201 chasis.

------------------
Benzmac:
1981 280GE SWB
1987 16V
ASE CERTIFIED MASTER AUTO TECHNICIAN
SERVICE MANAGER FOR 14 BAY FACILITY
MERCEDES SPECIALIST 8 YRS
PARTNER IN MERCEDESSHOP.COM


Reply With Quote
  #3  
Old 03-27-2000, 11:16 PM
jaws
Guest
 
Posts: n/a
I checked both. I even went ahead and replaced the fuse in the top of the overvoltage relay. I am still having the problem. Could there be something wrong witht the fuel pump. Or the Coil?
Joe
quote:
Originally posted by Benzmac:
Two things to check. Overvoltage relay and the fuel pump relay

We carry the service Cd for this. IT is the 201 chasis.




Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
W210/E320 hesitation & starting problems benzthere Tech Help 8 07-25-2005 01:46 AM
Starting problems '87- 420 SEL Berolina Tech Help 11 06-10-2003 06:35 PM
Return of idle problems - '91 190E 2.3 sbourg Tech Help 11 05-19-2003 11:25 AM
420 SEL Starting Problems + Low idle etc xsohaib Tech Help 6 05-08-2003 05:38 PM
190E Benz transmission problems jszyszka Tech Help 0 02-25-2001 02:56 PM



All times are GMT -4. The time now is 02:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page