Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-17-2003, 08:10 PM
Registered User
Join Date: Dec 2001
Location: Rocklin CA
Posts: 65
Car won't start

98 E430 108k

Here is what is happening. Usually every morning(and sometimes after setting for a while), when you go to start the car, the starter motor fires up the engine, and the engine run's for a second or two then dies. It's as though the engine isn't getting any gas. Wait a couple of seconds, try it again and the car usually starts and keeps running. Every now and again, it takes three tries. A side bar to this is that after you start the first time and the car dies, you have to arm and unarm the theft control system or you can't engage the engine at all.

Any ideas of where to start would be much appreciated.

Ken G
96 S500 79K (great white whale)
98 E430 80K Sports Package (gray ghost)
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 03:19 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page