Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-25-2000, 02:28 AM
siakyeow
Guest
 
Posts: n/a
My 93 190E 2.0 has been having starting problem since I bought the car about a month back. So far I have got the cold start valve changed and I have also sent the car for pressure checked which seems ok. It now start fine when cold. But when it is warm, say after stopping for few hours, it doesn't start on first try. Usually, it seems like it almost starts but die and require a second or third attempt in cranking. Even if it starts, it tends to idle roughly. Once it settles, it idles and drives ok though.
I checked the fuse on the overvoltage relay, its ok. I now suspect the coolant temp sensor. Am I on the right track? Any advise appreciated. Also does anyone have the part no. for the coolant temp sensor for the fuel system?

Thank you.

Siak Yeow
Reply With Quote
  #2  
Old 09-25-2000, 08:44 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 1999
Location: Suwanee, GA, USA
Posts: 4,712
More than likely, you have some injectors leaking down or the EHA is seeping fuel. These are common problems.

------------------
Benzmac:
Donnie Drummonds
300E
ASE CERTIFIED MASTER AUTO TECHNICIAN
MERCEDES SPECIALIST 8 YRS
PARTNER IN MERCEDESSHOP.COM
OWNER OF MB AUTOWERKS .COM
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
hard start marcus318 Tech Help 6 02-21-2004 08:51 PM
Hard start 190e 2.3 liter gards Tech Help 2 03-27-2002 03:24 PM
Hard Start on 1988 2.3L 190E gards Tech Help 1 02-28-2002 03:48 PM
Can anyone help me to analyze: Hard start 400E... carman850 Tech Help 5 11-27-2001 08:22 AM
190E hard to start G.W. Pettry Tech Help 0 10-02-2001 08:06 PM



All times are GMT -4. The time now is 06:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page