Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-29-2001, 01:17 AM
Posts: n/a
What components in the speedometer are effected to cause it to just stop working? I know this is a dumb question, but, I want to understand a little better. I was entering the highway the other morning and when I reached to set the cruise control, the speedometer read "zero". It was working perfectly before. I did not hear any noise or notice anything unusual. Has anybody in this forum ever had this to happen? Am I really about to hit my hip pocket? Could the cruise control cause this problem? I use and admire the different points of view that I get when I use this forum. Thanks!
Reply With Quote
Old 06-29-2001, 06:47 AM
Registered User
Join Date: Jul 2000
Location: Toronto, CANADA
Posts: 1,193
Were your other dash guages working? If not it is most likely a fuse. I had the same problem. Started up the car and none of the dash guages worked. Got a spare fuse from the glove box and it was fixed. If everything else is working it is possbile there is a loose connection at the back of the guage cluster, or it could be one of a few other problems, none of which I really know anything about.
Jason Priest
1999 E430
1995 E420 - retired
1986 420SEL - retired
Reply With Quote
Old 06-29-2001, 09:04 AM
Posts: n/a
Speedometer not working - '86' 420SEL (Part 2)

I forgot to mention that all other gauges, clock, odometer, etc., are working fine. I changed every single fuse in the fuse box and made sure they were seated properly. I took the car for a drive and still nothing. Is there anything else I can do? Thanks!
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
W124 cluster buzzing & gages not working Crowe Tech Help 3 11-25-2003 10:20 PM
Speedometer and Tach Malfunctioning wildrose196812 Tech Help 0 09-03-2003 12:48 AM
The relationship between speedometer and odometer ericnguyen Tech Help 8 08-02-2003 01:33 PM
For those who want to "repair" your speedometer cable... blaubenz_mb Tech Help 12 10-01-2001 02:20 PM
190E vs. 420SEL TimBru99 Tech Help 5 10-13-1999 09:09 AM

All times are GMT -4. The time now is 05:33 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page