Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-25-2002, 06:31 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 46
Question Wierd instrument panel illumination problem.

Last night after an entire day of cleaning, I hop in the 99 S-420 to fill it with gas for my wife. I turn the exterior lamp switch all the way clockwise. The center and left instrument panel lights for the fuel volume and speedometer/odometer comes on but the ones on the right side (clock and the tachometer) are not illuminated. I reposition the key a couple items and even start the car but those instruments are not illuminated. I decide not to go get gas. I come back in 20 minutes and the same thing happens. I decide to go to buy gas anyways. I drive to the gas station less than a mile away and the next thing I know, those all instruments are illuminated. I don't recall performing any specific action right before the lights came on.

Any ideas? Thanxxx in advance.
__________________
1999 Silver/Gray MB S-420
Chrome 18x8.5 AMG Aero IIs
Pirelli P-Zero 235/50/18
Tint
Zaino user
Reply With Quote
  #2  
Old 03-25-2002, 10:01 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 1999
Location: Suwanee, GA, USA
Posts: 4,712
You have a faulty bulb that is coming and going. The cluster will have to come out for the bulbs to be replaced.
__________________
Benzmac:
Donnie Drummonds
ASE CERTIFIED MASTER AUTO TECHNICIAN
MERCEDES SPECIALIST 11 YRS
Reply With Quote
  #3  
Old 03-26-2002, 11:32 AM
Registered User
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 46
I assume the smart thing to do would be replace all the bulbs in the cluster at the same time, right?

Anything else I should do while the cluster is out?

Thanxxx
__________________
1999 Silver/Gray MB S-420
Chrome 18x8.5 AMG Aero IIs
Pirelli P-Zero 235/50/18
Tint
Zaino user
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
W124 Instrument Panel Removal Tools dlssmith Tech Help 12 11-16-2004 11:49 PM
W201 instrument panel cover removal 190edude Tech Help 3 10-28-2004 05:08 PM
clearing up some details on instrument panel removal on 87 300e dirtysocks General Information 10 09-15-2004 01:21 AM
Instrument panel light out on 99' E320 japuli Tech Help 7 08-31-2002 11:49 PM
300E 87" instrument panel sensor problem deb Tech Help 1 07-06-1999 10:08 PM



All times are GMT -4. The time now is 08:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page