Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-06-1999, 12:37 PM
deb
Guest
 
Posts: n/a
My 300E 1987 Mercedes was driven by
myself in a rainstorm and through a large
body of water (puddle) after which every
one of my trouble lights at the bottom of the
instrument panel came on and are remaining on-if anyone has any thoughts as to whether they water is the cause of my problem or what my problem might be, i am
hoping you will respond asap as i need to know if i am able to drive under such circumstances or whether i should have it
towed as i have to get to work. i have con
tacted my local service department and do not feel that i am speaking with a knowledg
eable service person. i was wondering if anyone has experienced such a problem and can enlighten me on what my car might be experiencing. i am a first time member/user of this board and i was not sure my first attempt processed through as my computer gave me an error so i apologize for the repeat question. thank you so much for any assistance i can get
regarding this situation.
  #2  
Old 07-06-1999, 10:08 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 1999
Location: Suwanee, GA, USA
Posts: 4,712
It sounds to me as if your charging system isn't working properly after the bath. I would assume that this is the case or you lost the poly-belt. In which case you would know. The other remote possibilty is that you had a voltage surge that popped the overvoltage fuse. It is located behind the plastic panel behind the battery. It is in the top of a relay with a clear plastic lid on it. If the fuse is OK, get it towed so you don't loose voltage and break down.

------------------
Benzmac:
ASE CERTIFIED MASTER AUTO TECHNICIAN
SERVICE MANAGER FOR 14 BAY FACILITY
MERCEDES SPECIALIST 8 YRS
PARTNER IN MERCEDESSHOP.COM


Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Just "Renewed" the instrument panel, lights and gauges and odometer Eric Eliel Diesel Discussion 21 01-06-2012 01:17 AM
W124 Instrument Panel Removal Tools dlssmith Tech Help 12 11-16-2004 11:49 PM
W201 instrument panel cover removal 190edude Tech Help 3 10-28-2004 05:08 PM
Instrument panel light out on 99' E320 japuli Tech Help 7 08-31-2002 11:49 PM
Instrument panel lights bryantmt Tech Help 1 09-04-2001 05:56 PM



All times are GMT -4. The time now is 01:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page