Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-08-2000, 08:45 PM
HERBIE
Guest
 
Posts: n/a
MY 190E 2.6 HAS VERY LOW RPM WHEN COLD AT THE POINT THAT SOMETIMES WITH ENGINE IN DRIVE I ACCELERATE AN IT DIES, ONLY WHEN COMPLETELY COLD .THE RPM GET UP WHEN WARM.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-09-2000, 10:04 AM
Moderator
 
Join Date: Mar 1999
Location: Tucker, Ga USA
Posts: 12,153
Has anything been tested or replaced?? If testing doesn't reveal any problems then have the idle control valve cleaned(first) or replaced. What year car? In 1990 many items of the fuel system were modified.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Inconsistent cold start behavior, 300E DavidB29 Tech Help 23 03-06-2007 09:44 PM
Low idling speed on cold start (M103) BlackBeauty Tech Help 2 01-24-2004 11:10 PM
'75 SLC engine miss in low to mid RPM range Zippo Vintage Mercedes 2 06-11-2003 11:09 AM
High Idle RPM when Cold - '86 300E hs_300e Tech Help 2 10-27-2002 11:48 AM
When is low to low on oil pressure? HGV Diesel Discussion 3 05-14-2002 10:38 AM



All times are GMT -4. The time now is 04:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page